Per nje trendafil nga Alda Merini

Dua te jem ti

Kaq e dhunshme
Kaq e idhet me dashurine
Kaq e gjalle ne venat e se bukures
Dhe kaq e ndeshkuar
Ti je heshtja e Zotit
Zoti eshte ne ty
Per nje trendafil nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Venusi, Henri Pierre Picou

Comments

Popular Posts