Per ty Jam Me i lehte Sesa ajri - Nga Eugene Guillevic

Dhe mendo

Qe ka caste
Ne te cilat
Per ty
Jam
Me i lehte
Sesa ajri
Nga Eugene Guillevic
Imazhi @chrisaustinart

Comments

Popular Posts