Poezia ‘Dobesi’ nga Bertolt Brecht

Ti nuk kishe asnje

Une kisha nje
Dashuroja
Poezia ‘Dobesi’ nga Bertolt Brecht
Perzgjodhi dhe perktheu - Enkeleda Suti
Fotografia, Suzanne Saroff

Comments

Popular Posts