Puthja vershon shpejt ne mendjen time - Nga Alda Merini

Puthja vershon shpejt ne mendjen time

Per nje puthje perktheva Homerin te gjithin ne nje fryme
Pastaj u bera e bardhe si hena
Dhe te desha ty
Deri kur ata te vdesin brenda urnes se nje keshtjelle prej xhami
Qe askush se njeh
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkekeda Suti

Comments

Popular Posts