Qiriu, 1926, Arseny Tarkovsky

Nje gjuhe e vogel e verdhe regetin

Qiriu pikon dhe pikon
Keshtu jetojme ti dhe une
Shpirtrat tane te flakeruar, mishi i shperbere
Qiriu, 1926, Arseny Tarkovsky
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi, Shkurre duke u djegur, Pieter Hugo

Comments

Popular Posts