Rrih, zemër...Toka Ende nuk ka përpirë çdo gjë - Nga Antonio Machado

Shpresa thotë: një ditë

Ti do ta shikosh atë, vetëm nëse do të presësh.
Dëshpërimi thotë:
Gjithçka të ka mbetur prej saj është ithtësia.
Rrih, zemër...Toka
Ende nuk ka përpirë çdo gjë.
Nga Antonio Machado
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Enderrimtari nga @alessandro_sicioldr

Comments

Popular Posts