Ruajtesi i endrrave, Langston Hughes

Sillmeni te gjitha endrrat tuaja

Ju enderrimtar
Sillmeni te gjitha melodite e zemrave tuaja
Qe t’i mbeshtjell ne nje mantel re blu
Larg nga gishterinjte e ashper te botes
Ruajtesi i endrrave, Langston Hughes
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts