Sa shume trishtim teksa shikoj vetmine e qyteteve - Nga Dimitris Eleftherakis

Sa shume trishtim teksa shikoj vetmine e qyteteve

Dhe fundin e udhetimit te tyre
Une enderroj per perjetesine ne mes te heshtjes se nje pylli
Nese vdekja e nje poeti eshte fundi i bojes
Ne zinxhirin e arritjeve tuaja
Atehere fundi i poemes
Eshte fillimi i mergimit
Ovid
Une e di se nje dite ne do te takohemi ne Parajse
Por ne Histori nje shi i shkelqyer bie panderprere
Duke shperbere perjetesine
Nga Dimitris Eleftherakis
Fotografia #suzannesaroff

Comments

Popular Posts