Shendeti nuk ka prodhuar kurre asgje - Nga Alda Merini

Shendeti nuk ka prodhuar kurre asgje

Palumturia eshte nje dhurate
Une ushqehem vetem per te ushqyer dhimbjen
Pergatitja per vdekjen zgjat nje jete
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts