Shenja e bukurisë, nga Charlotte Gainsbourg

Unë kam një shenjë bukurie

Shkruar mbi lëkurën time
Afër zemrës sime
Pjesa ime e preferuar
Shenja ime e bukurisë
E mbaj larg vështrimit
Të sigurt nga bota e jashtme
Kjo shenjë beteje
Kjo pjesë sekrete
Shenja ime e bukurisë
Kjo vdekje e vogël
Kjo shenjë mëkati
Përgjithmonë të stampuar në lëkurën time
Do ta mbaj për ty
Këtë vend të fshehur
Këtë pjesë private
Derën sekrete për tek zemra ime
Do ta mbaj për ty
Këtë xhevahiur të çmuar
Këtë mik të dashur
Këtë rezervuar të vogël gjaku
Shenjën time të bukurisë
Do ta mbaj për ty
Shenja e bukurisë, nga Charlotte Gainsbourg
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts