Shkova, Constantine P. Cavafy

Pa permbajtje. U dorezova plotesisht dhe shkova

Ne kenaqesi qe ishin pjeserisht reale
Duke u kujdesur pjeserisht per mendjen time
Shkova ne naten e ndricuar
Dhe piva vere te fuqishme
Sic pijne kampionet e kenaqesise
Shkova, Constantine P. Cavafy
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Video @horse_4y

Comments

Popular Posts