Shpresa ime eshte qe nje dite arti te konsiderohet po aq i rendesishem ne jeten e njeriut sa te marresh ajer te paster, sa te hash ushqim te fresket, dhe te kryesh ushtrime fizike. - Renee Phillips

Shpresa ime eshte qe nje dite arti te konsiderohet po aq i rendesishem ne jeten e njeriut sa te marresh ajer te paster, sa te hash ushqim te fresket, dhe te kryesh ushtrime fizike. - Renee Phillips

Piktura, Duart e Mbretereshe Viktorias dhe Princit Albert, rreth 1840-1860, Franz Xaver Winterhalter

Comments

Popular Posts