Si një fëmijë, toka do të bjerë në gjumë... - Nga Louise Gluck

Si një fëmijë, toka do të bjerë në gjumë,

Apo kështu thotë historia.
Por unë nuk jam i lodhur, thotë fëmija.
Dhe nëna i përgjigjet, ti mund të mos jesh i lodhur, por unë jam.
Nga Louise Gluck

Comments

Popular Posts