Tani jam i etur dhe e dashura ime eshte uje - Nga Eduardo Carranza

Tani jam i etur dhe e dashura ime eshte uje

Vij prej se largu, me sy te erret
Tani jam nga mbreteria e thelle e gjumit
Aty e njoh veten
Aty takohem me shpirtin tim
Nata fut kthetrat tek zemra ime
Dhe dielli i gjumit ma pin gjakun
Po vdes nga etja dhe i bie ziles
Per te thirrur ujin e holle qe me dashuron
Nga Eduardo Carranza
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi, Terheqja nga @welderwings

Comments

Popular Posts