Te dua nga nje dite Larg dhe i shkrete - Nga Juan Eduardo Cirlot

Te dua nga nje dite

Larg dhe i shkrete
Une jam burri i trishtuar i qiellit dhe oqeani
Nuk me mban mend?
Mendoj per ty gjithmone
Une jam nje armature e zeze
Qe vuan nga nje peisazh i zbehte
Nga Juan Eduardo Cirlot


Comments

Popular Posts