Te shpika me alkimine e endrrave te mia - Elias Nandino

Te shpika me alkimine e endrrave te mia

Te vesha me te pamunduren
Tek syte e tu fillova nje poeme
Dhe imazhin tend e kurorezova lart...
Elias Nandino
Piktura, Adhurimi, 1910, Emilian Lazarescu

Comments

Popular Posts