Torturë e ëmbël nga Alfonsina Storni

Melankolia ime ishte pluhur i artë në duart e tua

Në duart e tua të gjata shpërndava jetën time
Embëlsia ime mbeti e mbërthyer në duart e tua
Tani unë jam një shishkë parfumi, e zbrazur
Sa torturë të ëmbël kam vuajtur në qetësi
Kur, shpirti im mundej me hije trishtimi
Ajo që di hiletë, i kalova ditët
Duke puthur duart që mbytën jetën time
Torturë e ëmbël nga Alfonsina Storni
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts