Ultra nga Ozdemir Asaf


Kur të ngarkoj njëmijë kuptime

Mbi një fjalë të vetme
Do të thërras emrin tënd
Ultra nga Ozdemir Asaf
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Kenga e kengeve, 1958, March Chagall

Comments

Popular Posts