Une e fsheh veten brenda luleve te mia, Emily Dickinson

Une e fsheh veten brenda luleve te mia

Ato qe ke ti mbi gjoks
Dhe pjesen tjeter e dine engjejt
Une e fsheh veten brenda luleve te mia
Qe veniten nga vazo jote
Ti, pa e ditur, ndjen per mua
Thuajse nje vetmi
Une e fsheh veten brenda luleve te mia, Emily Dickinson
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts