Une kam thjesht nevoje per heshtje, kam folur shume - Nga Alda Merini

Une kam thjesht nevoje per heshtje, kam folur shume

Ka ardhur koha ta qep, per te mbledhur mendimet e lumtura, te trishtuara, te embla, te ithta
Ka shume prej tyre tek ne te gjithe
Miqte e vertete?
Pak, nje?
Ata dine se si ta degjojne heshtjen
ata dine se si te presin, te kuptojne
Ata qe kane pasur shume fjale prej meje dhe qe nuk i duan me
Kane nevoje per heshtjen, si une
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkekeda Suti

Comments

Popular Posts