Une mendoj se eshte e panatyrshme te mendosh per nje femijeri me qiell blu dhe re te bardha te lumtura per te gjithe. Femijeria eshte nje kohe kur te mbijetosh eshte, shume e veshtire. Sepse nese dicka, ndonje gje, shkon keq, dhe ne pergjithesi shkon keq, ti je kompromisuar si nje qenie njerezore. Ate do ta mbash per pjesen me te madhe te jetes tende. - Nga Maurice Sendak

Une mendoj se eshte e panatyrshme te mendosh per nje femijeri me qiell blu dhe re te bardha te lumtura per te gjithe. Femijeria eshte nje kohe kur te mbijetosh eshte, shume e veshtire. Sepse nese dicka, ndonje gje, shkon keq, dhe ne pergjithesi shkon keq, ti je kompromisuar si nje qenie njerezore. Ate do ta mbash per pjesen me te madhe te jetes tende.

Nga Maurice Sendak
Piktura, Marc Chagall

Comments

Popular Posts