Unë nuk do të plakem kurrë nga Rene Ricard

Unë nuk do të

Plakem kurrë
Unë do të jem i ri
Pastaj një ditë
Unë do të iki
Unë nuk do të plakem kurrë nga Rene Ricard
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti.

Comments

Popular Posts