Une shkruaj poezi sepse nuk i bindem impulsit tim - Nga Gabriela Mistral

Une shkruaj poezi sepse nuk i bindem impulsit tim; do te ishte si te bllokoja nje pranvere qe fryhet ne gryken time. Per nje kohe te gjate kam qene sherbertore e kenges qe vjen, qe shfaqet dhe qe nuk mund te varroset. Si ta vjedh veten time une tani? Tani per mua nuk ka asnje rendesi se kush i merr keto fryte. Ajo qe une nxjerr jashte eshte, me e madhe dhe me e thelle sesa une, une jam vec nje kanal.

Nga Gabriela Mistral
Video @augustinmagazine

Comments

Popular Posts