Vajze e qete, Langston Hughes

Do te te krahasoja

Me nje nate pa yje
Nese nuk do te ishte per syte e tu
Do te te krahasoja me nje gjume pa endrra
Nese nuk do te ishte per kenget e tua
Vajze e qete, Langston Hughes
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Bashkimi i shpirtrave, 1896, Max Svabinsky

Comments

Popular Posts