Vera nga Robin Coste

Veren e shkuar

Dy gjarperinj te rinj te ndrojtur
Lane lekuret e tyre ne veranden time te vogel
Dy mengjese rradhazi
Duke qene postmoderne tani
Pretendova sikur nuk i pashe
As sikur e dija se cfare po vertitej brenda meje
Por, cdo ore i thoja tim biri te ndalte bisedat e tij te panderprera
Qerova nje banane
Dhe mallkova Zotin
Arrogancen e tij
Vrerin e tij
Qe ende pret per perkushtimin tone pasi krijoi dashurine
Dhe mizat
I tregova tim biri lekuret e vdekura qe edhe ai ta dinte gjithashtu
Se cfare do te thote kur dicka shfaqet ne deren tende
Dy here
Duke te te thene ate qe ti tashme e di
Vera nga Robin Coste
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi, metafables

Comments

Popular Posts