Veshtrimi, Sara Teasdale

Strephon me puthi ne pranvere

Robin ne vjeshte
Por Colin vetem me veshtroi
Dhe nuk me puthi kurre
Puthja e Strephon humbi si shaka
Ajo e Robinit si loje
Por puthja ne syte e Colinit
Me perndjek dite e nate
Veshtrimi, Sara Teasdale
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Judith I, 1901, Gustav Klimt

Comments

Popular Posts