Vlerësim, Alejandra Pizarnik

Ti bëre që heshtja e zambakëve të valvitej

Në tregjedinë e erës që është në zemrën time
TI E KTHEVE ZEMRËN TIME NË PËRRALLËN E NJË FËMIJE
Ku anijet e mbytura dhe vdekja
Janë një shfajësim për ceremonitë e dashura
Vlerësim, Alejandra Pizarnik
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts