Zgjohu, Langston Hughes

Thuajini te gjithe vajtuesve te mi

Te me vajtojne ne te kuqe
Sepse nuk ka kuptim
Qe kam vdekur
Zgjohu, Langston Hughes
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts