Ai qe ka thene “Me mire te jem me fat sesa te jem i mire” e ka kuptuar jeten thelle. Njerezit jane te frikesuar te perballen me faktin sesa shume nga jeta jone varet nga fati.

Ai qe ka thene “Me mire te jem me fat sesa te jem i mire” e ka kuptuar jeten thelle. Njerezit jane te frikesuar te perballen me faktin sesa shume nga jeta jone varet nga fati.

Eshte e frikshme te mendosh qe kaq shume eshte jashte kontrollit tone. Ka caste ne nje ndeshje kur topi godet siper rrjetes, per nje te saten e sekondit, dhe ai mund te shkoje pertej apo te bjere mbrapsht. Me pak fat, ai shkon perpara dhe ju fitoni. Apo nuk shkon, dhe ju humbisni. - Filmi ‘Match Point’, 2005, Woody Allen

Comments

Popular Posts