Ajo qe me magjeps nga keto subjekte eshte kapaciteti i tyre per te rigjeneruar vetveten ne cdo pike te historise dhe te jene ende te rendesishme per ne.

Une po perpiqem te punoj me subjekte qe nuk jane origjinale. Subjekte qe jane pikturuar dhe qe ende vazhdojne te pikturohen gjate gjithe kohes. Si nje portret, apo nje mace. Ajo qe me magjeps nga keto subjekte eshte kapaciteti i tyre per te rigjeneruar vetveten ne cdo pike te historise dhe te jene ende te rendesishme per ne. Une gjithashtu besoj se disa subjekte pikturohen gjithmone sepse ato jane nje burim i pafundme kuptimi dhe frymezimi. - Nicolas Party

Piktura, Autoportret me buf, 2018, Nicolas Party
Via @canvas.tube

Comments

Popular Posts