Cfare do te besh tani qe ke vdekur? - Nga Abelardo Linares

Me la te flisja ne heshtje, indiferent

Ndaj gjithe pasionit qe ishte ne fjalet e mia.
Papritur me tha me ze te ngjirur:
Cfare do te besh tani qe ke vdekur?
Nga Abelardo Linares
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts