David Lynch: Jeta e artit 2016, Jon Nguyen, Rick Barnes, Olivia Neerggaard-Holm

Une nuk kam studiuar kurre. Une nuk kam bere kurre asgje. E urreja kaq shume. E vetmja gje qe kishte rendesi per mua ishte ajo qe ndodhte jashte shkolles, dhe ato ishin nje impakt i madh per mua. Njerezit dhe marredheniet, festa me vallezime te ngadalta, dashuri te medha, te medha dhe endrra. Endrra te errta fantastike.

David Lynch: Jeta e artit 2016, Jon Nguyen, Rick Barnes, Olivia Neerggaard-Holm

Comments

Popular Posts