Ende, floket e mi dhe duart e mia vazhdojne te me thone se fundi eshte afer.

Ende, floket e mi dhe duart e mia vazhdojne te me thone se fundi eshte afer.

Filmi ‘Les glaneurs et la glaneuse’, 2000, Agnes Varda

Comments

Popular Posts