Femme fatale - Nga Velvet underground

Ja tek po vjen, bej kujdes se ku e hedh hapin

Ajo do te ta thyeje zemren me dysh
Eshte e vertete
Nuk eshte edhe kaq e veshtire ta kuptosh
Thjesht shiko syte e saj te ngjyrosur genjeshtare
Ajo te ngre siper per te te rrezuar
Cfare klloune
Sepse te gjithe e dine
Qe ajo eshte nje femme fatale
Gjerat qe ajo ben per te te kenaqur
Ajo eshte nje femme fatale
Ajo eshte nje ngacmim i vogel
Ajo eshte nje femme fatale
Shiko rrugen ku ajo ec
Te ka shenuar ne librin e saj
Ti je numri tridhjete e shtate, shiko
Ajo do te buzeqeshe qe te te bej te rrudhesh vetullat
Cfare klloune
Djale i vogel, ajo vjen nga rruga
Perpara se te fillosh, je i mundur
Ajo do te te marre per nje te marre, po eshte e vertete
Sepse te gjithe e dine qe ajo eshte nje femme fatale
Gjerat qe ajo ben per te kenaqur
Ajo eshte nje femme fatale
Ajo eshte nje ngacmim i vogel
Ajo eshte nje femme fatale
Shiko menyren se si ajo ec
Degjoje menyren se si ajo flet
Femme fatale
Nga Velvet underground
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Gruaja me kapele dhe pende boa, 1909, Gustav Klimt

Comments

Popular Posts