Filmi ‘Dashuria e nje biondeje’, 1965, Milos Forman

Disa gra jane te rrumbullaketa, si nje kitare, keshtu. Dhe ti...ti dukesh si nje kitare gjithashtu, por nje kitare e bere nga Picasso.

Filmi ‘Dashuria e nje biondeje’, 1965, Milos Forman

Comments

Popular Posts