Filmi ‘I care a lot’, 2020, regjia J Blakeson

Pa shikoni pak veten. Te ulur atje. Ju mendoni se jeni njerez te mire. Ju nuk jeni njerez te mire. Besomeni. Nuk ka dicka te tille si njerez te mire. Edhe une kam qene si ju. Duke menduar se duke punuar fort dhe duke luajtur sipas rregullave do te conte tek suksesi dhe lumturia. Ja qe nuk ndodh keshtu. Te luash sipas rregullave eshte nje shaka, nje loje e shpikur nga te pasurit per te na mbajtur ne te tjereve te varfer. Dhe une kam qene e varfer. Dhe kjo gje nuk ben per mua. Sepse ne kete bote ka dy lloje njerezish. Njerezit qe marrin dhe atyre qe u kane marre. Grabitqaret dhe preja. Luanet dhe delet. Emri im eshte Marla Grayson dhe une nuk jam nje dele.

Filmi ‘I care a lot’, 2020, regjia J Blakeson

Comments

Popular Posts