Filmi ‘Shpirtrat e te vdekurit’, 1968, regjia Federico Fellini, Louis Malle, Roger Vadim

Ju kujtoj qe nje doktor eshte gjithashtu nje magjistar. Ne do ta kerkojme jeten tek thellesite e lendes. Dhe tani une kam kenaqesine e carjes perpara jush te nje trupi njerezor qe ka qene gjithmone endrra e prifterinjve, poeteve apo filozofeve. Per te qene i sakte, une do te hape nje zemer njerezore.

Filmi ‘Shpirtrat e te vdekurit’, 1968, regjia Federico Fellini, Louis Malle, Roger Vadim

Comments

Popular Posts