Filmi ‘Tre ngjyrat - Blu’, 1993, Krysztof Kieslowski

Edhe pse kam dhuntine e profecise

Dhe i kuptoj te gjitha misteret
Eshe pse besoj mjaftueshem
Per te levizur malet me te madherishem
Nese nuk kam dashuri
Nuk jam asgje
Dashuria eshte e duruar
Dashuria eshte e miresishme
I duron te gjitha
I shpreson te gjitha
Filmi ‘Tre ngjyrat - Blu’, 1993, Krysztof Kieslowski

Comments

Popular Posts