François Guilbaud: Violette, je skuqur. - Filmi ‘Une chambre en ville’, 1982, regjia Jacques Demy

François Guilbaud: Violette, je skuqur.

Violette Pelletier: Sepse vrapova. Keshtu jane vjollcat. Ato skuqen kur jane te lumtura. Dhe kur nuk jane ose zbehen ose thahen.
Filmi ‘Une chambre en ville’, 1982, regjia Jacques Demy

Comments

Popular Posts