Frika eshte zhdukur. Ska me frike. Ne Azi, eshte ndryshe. Ata kane zbuluar serish friken dhe psikologjine e personazheve. Pa psikologji, hilmi horror nuk ekziston. - Nga Dario Argento

Frika eshte zhdukur. Ska me frike. Ne Azi, eshte ndryshe. Ata kane zbuluar serish friken dhe psikologjine e personazheve. Pa psikologji, hilmi horror nuk ekziston.
Nga Dario Argento

Comments

Popular Posts