Gjithmone me kane pelqyer krahet e bukur.

Gjithmone me kane pelqyer krahet e bukur. Ka njerez qe i japin rendesi persosmerise se kembeve. E pranoj qe jam i interesuar. Por ne mendimin tim, krahu eshte ajo qe grate duhet ta kene me te persosur. Gjithmone perpara syve, mund te thuhet se ato jane organet e joshjes, dhe se, me levizje mjeshterore, ato jane arma e vertete e Dashurise, duke qene se i perkulur ky krah delikat imiton nje hark, ndersa kur eshte i tendosur imiton shigjeten. - Guillaume Apollinaire

Comments

Popular Posts