Grate qe jetojne ne pikturat e mia jane misherime te idealeve te feminilitetit. Keto jane grate qe une dua te jem: e forte, vulnerable, e dhembshur, e guximshme, dhe ne harmoni me vetveten dhe natyren. - Maria Berrio

Grate qe jetojne ne pikturat e mia jane misherime te idealeve te feminilitetit. Keto jane grate qe une dua te jem: e forte, vulnerable, e dhembshur, e guximshme, dhe ne harmoni me vetveten dhe natyren. - Maria Berrio

Via @canvas.tube

Comments

Popular Posts