Horrori eshte e ardhmja. Dhe ti nuk mund te kesh frike. Ti duhet ta shtysh gjithcka pertej kufijve absolut, ose perndryshe jeta do te jete e merzitshme. Njerezit do te jene te merzitshem. - Nga Dario Argento

Horrori eshte e ardhmja. Dhe ti nuk mund te kesh frike. Ti duhet ta shtysh gjithcka pertej kufijve absolut, ose perndryshe jeta do te jete e merzitshme. Njerezit do te jene te merzitshem.

Nga Dario Argento

Comments

Popular Posts