Horrori eshte si nje gjarper; duke zhveshur gjithmone lekuren e tij, duke ndryshuar gjithmone. Dhe ai do te kthehet gjithmone. Ai nuk mund te fshihet si sekretet fajesuese qe ne perpiqemi t’i mbajme ne pavetedijen tone. - Nga Dario Argento

Horrori eshte si nje gjarper; duke zhveshur gjithmone lekuren e tij, duke ndryshuar gjithmone. Dhe ai do te kthehet gjithmone. Ai nuk mund te fshihet si sekretet fajesuese qe ne perpiqemi t’i mbajme ne pavetedijen tone.

Nga Dario Argento

Comments

Popular Posts