John Milton: Shpatullat e nje gruaje jane linjat e para te mistikes se saj, dhe qafa e saj, nese ajo eshte e gjalle, ka te gjithe misterin e nje qyteti kufitar. Toka e askujt ne betejen ndermjet mendjes dhe trupit.

John Milton: Shpatullat e nje gruaje jane linjat e para te mistikes se saj, dhe qafa e saj, nese ajo eshte e gjalle, ka te gjithe misterin e nje qyteti kufitar. Toka e askujt ne betejen ndermjet mendjes dhe trupit.

Filmi ‘Avokati i djallit’, 1997, regjia Taylor Hackford

Comments

Popular Posts