Lufta jone me boten eshte nje jehone e pafundme e luftes qe vazhdon brenda nesh. - Nga Eric Hoffer

Lufta jone me boten eshte nje jehone e pafundme e luftes qe vazhdon brenda nesh.

Nga Eric Hoffer
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts