Ma varros zemrën... - Poezi nga Abbas Kiarostami

Ma varros zemrën

Veçmas Është e brishtë Poezi nga Abbas Kiarostami Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts