Mos debatoni kurre rreth Zotit. Gjeja me e mire qe mund te beni eshte qe te thoni “Jam dakord me ju!” Dhe pastaj shkoni ne shtepine tuaj dhe lutjuni kujt te doni. Kjo eshte ideja ime se si mund te jene njerezit ne paqe me fene. - Elisabeth Gilbert, libri ‘Ha, lutu, dashuro’.

Mos debatoni kurre rreth Zotit. Gjeja me e mire qe mund te beni eshte qe te thoni “Jam dakord me ju!” Dhe pastaj shkoni ne shtepine tuaj dhe lutjuni kujt te doni. Kjo eshte ideja ime se si mund te jene njerezit ne paqe me fene. - Elisabeth Gilbert, libri ‘Ha, lutu, dashuro’.

Piktura Georg Scholz.

Comments

Popular Posts