Ndarja nuk është as koha dhe as largësia - Nga Nazim Hikmet

‘Ndarja nuk është as koha dhe as largësia.

Por ura ndërmjet nesh,
më e hollë sesa fija e mëndafshit,
më e mprehtë sesa shpata.’
Nga Nazim Hikmet

Comments

Popular Posts