Ndertoj shtepine time prej tymi - Nga George Szirtes

Ndertoj shtepine time prej tymi

Dhe e mbush me zjarr
Sepse duhet te kete zjarr
Brenda zjarrit shtepia
Brenda shtepise tymi
Brenda tymit une
Nga George Szirtes

Comments

Popular Posts